banner2
Urang nyadiakeun rupa-rupa produk tinplate pikeun aplikasi
banner3

Wilujeng sumping di Jukun Metal

Tianjin Jukun Metal Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan profésional anu manufactures na sells bahan kemasan logam kayaning tiis-digulung strip baja ipis jeung tinplate. Diadegkeun dina bulan Agustus 2005, ibukota didaptarkeun nyaéta 100 juta yuan, ngawengku hiji wewengkon 50 acres. Hal ieu lokasina di Yuelong Town Parabot Industrial, Ninghe County, Tianjin, 80 kilometer jauh ti Tianjin Port, 20 kilometer jauh ti Jingha Expressway, 15 kilometer jauh ti Tangshan Outer Ring na 2 kilométer jauh ti Tanglang Expressway. transportasi nyaeta merenah.

    WhatsApp Online Chat !