banner2
We sumber sawetara saka sudhut produk Manganese kanggo aplikasi
banner3

Welcome to Jukun Metal

Tianjin Jukun Metal Technology Co., Ltd. punika perusahaan profesional sing pabrik lan sadean bahan packaging logam kayata kadhemen-mbalek Strip baja lancip lan Manganese. Founded in August 2005, ibukutha kedhaftar 100 yuta Yuan, panutup area 50 hektar. Dumunung ing Yuelong Town Industrial Zone, Ninghe County, Tianjin, 80 kilometer saka Tianjin Port, 20 kilometer saka Jingha Expressway, 15 kilometer saka Tangshan Outer Ring lan 2 kilometer Tanglang Expressway. transportasi punika trep.

    WhatsApp Online Chat !